Gå I Sömnen

God morgon 🙂 Är allt bra med er? Med mig är det bra, känner mig väldigt trött och halvsov hela vägen till jobbet idag, haha, det kändes verkligen som att jag gick i sömnen 😛 Det har jag alltid undrat, vad det är som gör att man går i sömnen, är det något med sin kropp som gör att man inte kan slappna av, är det något psykiskt att man är stressad över att inte ha hunnit klart allt man velat under dagen? Vad beror det på? Det är så spännande att jag inte vet, så jag tänker nog använda mig av min goda vän google för att ta reda på det 🙂 Det verkar vara väldigt läskigt i alla fall, man går runt och sover fortfarande men agerar och gör saker som om man vore vaken, vem vet vad man hittar på för saker då, lite läskigt att inte ha kontroll över vad man gör 😛
Anywhoo så ska jag jobba idag, samt fortsätta planera bloggen och alla mina idéer, sen efter jobbet så blir det att ha skojigt med Lotta, så kul!
1400131851331