Fotografering & Event Ikväll

Intressant, tydligen så beror somnambulism (ett finare, medicinskt ord för att gå i sömnen) att man, i alla fall i vuxen ålder, antingen är väldigt stressad, har oregelbundna sömnvanor och i vissa fall är i en depression. Det verkar vara så att man börjar gå i sömnen när man kommer in en riktig djupsömn, att kroppen av någon anledning sätter igång att jobba och börjar vandra omkring av sig själv. Intressant, alltid kul att lära sig något nytt 🙂
Tjaaa, det blev ett lite sidospår där med sömnen, kände bara för att dela med mig av det efter förra inlägget ^^ Men jag har i alla fall skickat lite mail angående lite samarbeten, ska leta igenom appvärlden om min appidé redan finns och sen så ska jag tänka lite på hur jag och Lotta ska göra med fotograferingen i eftermiddag. Vi ska på ett event med 4good på kvällen, men då jag slutar tidigt idag så har vi någon timmes dötid att ta oss igenom innan så då tänkte vi passa på att fotografera lite. En ny headerbild hoppas jag att det kommer bli, en tillfällig sådan i alla fall, så jag ska tänka ut hur jag vill ha den. Ska den vara snäll, söt, cool, snygg, rolig, komisk, glad? Det vet jag inte än, det enda jag vet är att jag vill att den ska vara ljus med en ljus bakgrund som livar upp utseendet på bloggen lite, kanske kan fota någonstans i Gamla Stan, mot vattnet kan nog bli fint 🙂
photoshooot