New Beautystuff

Shopping, shopping, I can’t get enough of shopping 😀 Beställde hem lite grejer för ett tag sedan, inom the beauty department, så som nytt serum och ny dagkräm från märker Decléor, samt ett schampo från Redken som jag blev tipsad om för ett tag sedan som är bra mot skadat och frissigt hår = perfekt för mig. Nu måste jag se till att bli så fin som möjligt inför sommaren, så även ett frisörbesök måste bokas in då topparna måste få sig lite kärlek och kapas bort. Ska försöka hitta en bra nagelsalong också så att även mina naglar kan få lite love 🙂 Lite Goodlife barer att mumsa på när jag känner mig lite hungrig klickade jag hem också, i smaken caramel choco…. MUUUUUMS! Det är seriöst så gott, ni måste smaka det, det är inte dyrt heller så ni borde verkligen testa dom 😀 Förutom mina produkter, och några varuprover, så fick jag även en liten ”premie” från Decléor, en snygg partyväska som kommer passa utmärkt till sommarens alla fester och tillställningar. Liten, praktisk, fräsch, snygg färg och en cool detalj på sidorna, perfekt!
jrjjr
llrlrl