Min Andra Bloggcoach

Vilken effektiv morgon det blev trots allt, även utan träningen, då jag satt och spånade vidare på alla mina idéer medans jag smuttade på min goda Chai Latte. Shit vad mycket jag tänker, framförallt drömmer om saker och ting jag vill göra, saker jag vill skapa och känna stolthet över. En riktig entreprenör är det som ni ser här 🙂 Av någon anledning så började jag tänka på en Appidé, haha, jag vet inte vart det kom ifrån men tänkte att det kunde vara en kul grej att bygga fram. Jag tänkte även mycket på bloggen, förändringar ska ske så jag ska prata med Lotta om det idag, eller chatta med henne om det i alla fall, ska skicka en massa länkar på hur jag vill att det ska bli, tips på teman och utseende, så att hon kan börja arbeta haha 😉 Nej men hon är ju min största hjälp med bloggen då hon kan koder, vet hur inställningar osv funkar, och sen så tipsar hon om mycket jag kan göra för att lyfta innehållet, min andra bloggcoach vid sidan av min mamma helt enkelt 🙂
bild

4 Comments

  1. Jag gillar bilden jättemycket. Ni två kan säkert komma på en massa bra saker.

    • Haha ha visst var den lite rolig 😛 Satt och skrattade lite för mig själv när jag klistrade ihop den ^^ Ja det tror jag också, vi är ett bra team 🙂