Ny Dag

Innebär nya tag. God morgon allihopa, hur står det till med er? Med mig är det helt okej, känner mig lite smått grinig idag då jag råkade försova mig (men vi lyckades komma till jobbet vid samma tid som alltid, tur ^^), hade köpt en gammal fil igår till min älskling som tydligen hade sitt bäste före datum den 12 maj (kul liksom, jag trodde dom uppdaterade sortimentet varje måndag, jag hade tydligen fel) och så känner jag mig och jag ser så ofantligt mobbad ut idag. Jag har en sån riktig fuldag helt enkelt där inget är bra, men så är det ibland.
Idag så står det jobb på jobbet, jobb med bloggen och Fun On Tuesdays träff med Lotta på schemat, vad vi ska hitta på är fortfarande oklart så jag ska även sitta och planera eftermiddagen 🙂 Jag hoppas ni får en toppenbra start på dagen alla fina, puss på er!
PS: Idag är det Scheiße kallt i receptionen, inte undrar på att min hals är slemmig hela tiden, man blir ju sjuk när man sitter här 🙁
1399961134861