New Bikini

Jag är nu en stolt ägare av en bikini 🙂 Jag skämtar inte nu när jag säger att det var år, ååååår sen jag sist ägde en bikini i dess ursprungliga form, med trosa och bikini-topp, precis så som det ska vara. Nej nej, utan jag gick alltid med badbyxor och med den tillhörande bikini toppen. Innan det så var det baddräkt som gällde, men nu är det andra bullar! Köpte bikinin som ett spontanköp inför min älsklings födelsedagsfirande i torsdags då jag, av någon anledning har slängt, sålt eller bara slarvat bort de badkläderna jag ägde innan, så jag sprang in på H&M under min lunch, tog första bästa bikini som var billig och såg helt okej ut, och köpte den utan att prova – vågat! Det köpet resulterar i bikinin ni ser nedanför 🙂 Den satt bra, är fin, snygg och enkel, och jag kan ärligt säga att jag kände mig säker i den, så inga badbyxor eller baddräkt för mig längre, nu är det bikini all the way som gäller i sommar 🙂
kfkfkfk