In My Makeup Bag

Fick en förfrågan för ett tag sedan om att visa vilka sminkprodukter jag använder när jag kladdar en massa i ansiktet på morgonen för att bli så fin som möjligt. Om jag ska vara ärlig så sminkar jag mig i princip likadan både till vardags och till fest, då jag gärna vill hålla det så ”naturligt” och enkelt som möjligt. Jag vill inte överdriva eller spendera 3 timmar med att få en perfekt eyeliner eller få ögonskuggan att hamna snyggt, det blir för mycket och blir alltid fel. Så enkelt och så naturligt som möjligt är min melodi. Jag vill framhäva mina bästa drag med hjälp av sminket, inte låta det dölja eller förstöra. Jag kletar dock på en massa mascara för att just framhäva det jag gillar mest, men jag gillar markerade ögon, det är så hot! 🙂
Foundation, concealer och puderDior
Ögonskugga, kajal, foundationborsta, ögonbrynspenna, ögonskuggsborsteH&M
InlinerIsadora
MascaraMaxFactor
4
3
7
5