Vill Kunna Snabbspola Tiden

Jahapp, det blev måndag ändå trots allt, varför ska helgerna alltid gå så fort när man har något pinigt att ”se framemot” under veckan som kommer? Just nu hade jag önskat att jag antingen kunde stoppa tiden och fått helgen att vara för evigt, eller tja i alla fall tills jag hade orkat ta tag i veckan, eller att jag kunde snabbspola fram tiden tills på fredag så att jag skulle slippa jobbet denna vecka. Det hade varit rätt så nice 🙂 Men tyvärr så har man ju inga superpowers i den graden, så jag får ta mig igenom veckan som en ansvarig vuxen kvinna, och inse att jag kommer vara starkare när jag har tagit mig förbi den när det är fredag 🙂
Annars så har jag i alla fall en träff med mina girls Ava och Andrea att se framemot efter jobbet, det är fika som står på schemat och en massa tjejsnack som ska betas av. Det kommer bli trevligt, men först….. jobb…
1399874786604