Kladdtårta, Sparadiset & Buffépicknick

Det går bra på jobbet, skönt det, man bygger nog upp värsta grejen och bli lättad när det inte är så farligt, det brukar ju bli så med det mesta 🙂 Jag tänkte i alla fall berätta om min älsklings födelsedagsfirande som jag hade planerat och fixat in i det sista i torsdags, om jag ska vara helt ärlig så fick jag verkligen smak och fattade tycke om att planera event efter allt fix, så det är nog något jag ska fundera mer på. Det kanske är ett framtida yrke, med min och Lottas Fun On Tuesdays så kan jag verkligen tänka mig det 🙂
Men i alla fall, i torsdags så började jag hans dag med att laga en god frukost som jag överraskade honom med i sängen, han sov fortfarande vilket var perfekt för då fick jag till den där suprise effekten jag ville ha, blev så glad ^^ Jag tillagade en fransk äggröra med ägg och grädde, mumsigt, han fick en skål med fil och jordgubbs/youghurt musli, och sist men inte minst en kladdkakstårta med jordgubbar, grädde och några tända ljus i 🙂
1399519993811
1399520024017
1399520188173
Efter en dag med jobb så mötte han upp mig vid mitt jobb så att vi tillsammans kunde börja röra oss mot suprise number 1, jag lyckades hålla det hemligt hela vägen till slutdestinationen (även det precis som jag ville för att få den riktiga suprise effekten), Jag hade lett honom till Sparadiset, där jag hade bokat 1 timme i deras privata relax med Hawaii tema, det bjöds på exotisk frukt, juice, en bubblig bubbelpool och lite spaprodukter. SUUUUPER MYSIGT!! Jag hade även köpt ett par badbyxor åt honom så att han inte skulle misstänka något om jag hade frågat var han har sina, köpte även en bikini till mig då jag inte har någon ^^ Men det var super mysigt, hade köpt med mig lite cider också för att festa till det lite 🙂
1399571374401
1399567119955
kdkdk
hfffhf
Istället för att gå ut på restaurang så bestämde jag mig för att göra en middag för honom hemma hos mig, och det är jag så glad att jag gjorde för det blev så mycket trevligare och mysigare. Dagen innan så hade jag åkt för att handla allt, en massa mat, ballonger och girlanger för att avsluta kvällen helt perfekt. Jag dukade upp allt i sängen som en picknick, en buffépicknick med kycklingvingar, GODA quasadillas, mina tonfiskwraps, lite vitlöksbröd, brödpinnar, quacamoledipp och lite korv. Det blev super bra och hela kvällen avslutades med att han öppnade sin present. Han ska nämligen få testflyga ett riktigt flygplan uppe i luften, han blev otroligt glad och det gjorde mig otroligt glad. Grattis på födelsedagen älskling, jag hoppas du hade en helt underbar dag <3
jsjjs
rhrh