Blåbär & Vitchoklad

Mums säger jag bara, vilken god muffins jag åt idag på Espresso House, blåbär & vitchoklad – vilken amazing kombo (!) och till det drack jag en extremt god Chai Latte, alltid en vinnare på fikabordet 🙂 Jag har haft en urmysig eftermiddag/kväll tillsammans med min fina vän Ava på Espresso House vid Östermalmstorg och vi pratade om allt som har hänt sen sist, och det har varit mycket. Alltså, den lilla frökens liv; det går inte att beskriva hur mycket som händer, det är alltid kul att höra varje gång vi träffas och jag får alltid höra roliga historier 🙂 Vi pratade i alla fall om allt möjligt, om saker so har hänt och saker som vi vill göra framöver; som sommarens planer bland annat. Men av någon anledning, jag vet inte riktigt hur, så verkar jag ha gått med på att hoppa fallskärm nästa sommar…. vad har jag gett mig in på?? Läskigt som F*n ju haha 😀 Det kommer säkert bli ett minne för livet, och det är ju det jag vill skapa; minnen! 🙂
nmnmnm
hhhuhu