Aprilboxen

Månades Glossybox var väl lite sisådär enligt mitt tycke, kände inte att det fanns någon produkt som jag kände ”wow, det där har jag längtat efter att få prova”, så det var lite tråkigt. Det fanns nog 1 produkt, eller nej kanske 2 stycken som jag kände att jag blev glad över, eller kände att jag kunde testa då behovet finns hos mig. Den ena är Être Belle – Liplift Peel som är en läppskrubb, det kan vara bra nu när mina läppar är så torra, sen den andra produkten är Yu-Be Moisturizing Skin Cream, som används på torra partier, även den fungerar och motverkar torra läppar.
Annars så innehöll min Glossybox för April det här:
SB12 Toothpaste & Boost Antiplaque Gum – Tandkräm och tuggummi som motverkar dålig andedräkt. Tandkrämen är även effektiv mot karies och innehåller zink och flour, samt gör dina tänder vitare.
LdB Body Lotion, Give me Strength – En återfuktande, mjukgörande och väldoftande lotion som passar perfekt för trista morgonar.
Être Belle Liplift Peel – En peeling för sina läppar som på ett skonsamt sätt avlägsnar döda hudceller och gör dina läppar lena, och perfekt kyssvänliga 😉
Yu-Be Moisturizing Skin Cream – En djupt återfuktande och lugnande kräm för torra partier, den är även läkande mot t ex. trasiga nagelband.
EMITE MAKE UP Lip Brush L312 – En läppenna med snedskuren spets för att få ett så perfekt resultat som möjligt, kan även användas för att måla en bred eyeliner.
krkrkrkr
rrrrhrhr