Söndagsångest

Usch, jag vill verkligen inte att det ska vara söndag idag, för jag vill verkligen inte jobba den här veckan som kommer, usch. Har haft smått ont i magen hela helgen, en helg som gick ALLDELES för fort. Trots det så har ändå varit en trevlig helg, med min älsklings firande igår, bara tråkigt att den förr eller senare måste ta slut. Blää 🙁
Då det är söndag idag så kommer det inte hända något speciellt, jag ska planera lite inför nästa Fun On Tuesdays nu på tisdag, även planera hur veckan kommer se ut med träning och kompisträffar, leta upp tidningar/hobbytidningar som man kan skriva artiklar till (ska berätta med om denna spontana idé lite senare 🙂 ) sen så var det en sak till jag tänkte på men som har fallit ur min skalle för tillfället, så det får jag återkomma med sen 🙂
page