Ska Man Beställa Eller Ej?

Musik från Aqua, 90-tals hits och the jazzmusic från filmen Chicago har spelats flitigt i bakgrunden medans jag har drömt om snygga klänningar, solbrända ben och högklackade skor att klä mig i framöver. Jag har drömt om hur jag vill gå klädd när jag har en rolig utekväll en sommarkväll med vännerna, går på en date med min älskling eller bara vill känna mig lite fin en vardag. Något som jag alltid sitter och drömmer om helt enkelt haha 🙂 Jag har bestämt mig; jag ska börja gå mer i min klackar för det ger ett större lyft för sin look än vad jag tror, jag ska börja gå i klänning för att få känna mig feminin och känna mig mer snygg inför min älskling (^^) och jag ska börja ha mer attityd i mina kläder, tänka mer på vad jag klär mig för jag känner mig mest deprimerad när jag klär på mig mina kläder. Börja smörja in mig i min Brun Utan Sol ska jag också göra så att jag får lite färg på kroppen, återfukta med babyolja för att göra mig len och förhoppningsvis mera ”glansig” ska jag också göra 🙂
Har spanat lite inne på nelly under nästan hela dagen, hittade det ni ser här nedanför och jag velar på om jag ska beställa eller ej… ska jag eller ska jag inte? Jag vet att det är mycket svart, men jag hittade inget annat i mer färgglada färger som var fina nog 🙂
Update: jag beställde hem byxdressen som är längst ner till vänster, ska även gå förbi Vila imorgon och prova blazern, tyckte den såg fin ut.
kläder
14018898_Black_001_ProductLarge