Några Paket

Nu upptäcker jag att WordPress har uppdaterat sig själv, och dom var även snälla att skicka en säkerhetskopiering av allt mitt innehåll till min mail, så snällt av er 🙂 Tydligen så har man en viss tid på sig att uppdatera på egen hand innan wordpress blir grinig och tar saken i egna händer, inte för att det gör mig något för nu är det uppdaterat OCH jag har kvar allt innehåll, Yiippiee! 🙂
Men idag känner jag mig riktigt trött, efter en vecka full av jobb, aktiviteter, långa dagar, planering, fix, oro och nervositet över älsklingens födelsedag och all stress har resulterat i att jag känner mig dödstrött idag. Jag hade så svårt att ta mig upp ur sängen imorse att jag helt ärligt kände för att stanna hemma haha 😛 Men jag är mer ansvarsfull och disciplinerad för att låta lite trötthet hindra mig från att göra det som är viktigt för mig, som att jobba och ha rutiner. Men det är skönt att det är fredag i alla fall så att man kan vila ut i helgen 🙂
Har en del paket att gå igenom också när jag kommer hem, hämtade ut dom i onsdags när jag ändå var i Sollentuna för att handla allt inför gårdagen, det blev en del och väldigt tungt att bära, men det var det värt. Jag är nyfiken på om det jag har beställt kommer bli bra, det är ju alltid lite nervöst att beställa saker på nätet. Jag gillar ju att peta, klämma och känna på saker innan jag köper, så att jag vet att det är precis så som jag vill ha det 🙂
5
6