Ett Perfekt Födelsedagsfirande

Gooooood morgon, idag är jag riktigt glad då allting gick som jag hade planerat med min älsklings födelsedag igår, jag har varit så nervös över den dagen så otroligt länge men sen där mot kvällen när vi skulle sova så somnade jag så lättad och så glad över att allt blev perfekt 😀 Jag hoppas verkligen att min älskling känner samma sak, för det är ju ändå han som ska uppskatta det då han fyllde år, men han verkade gilla det väldigt mycket ^^ Så jag säger grattis igen älskling, jag hoppas du fick en helt underbar dag <3 Jag ska föra över bilderna om en liten stund så det kommer upp ett inlägg om dagen lite senare 🙂
Men nu är det äntligen veckans sista dag, YEEEES!! och jag står på jobbet just nu, planerar att springa iväg på lunchen och köra ett kort styrkepass. Det var så länge sen jag lyfte vikter då jag för det mesta bara kör kondition nu, men då jag inte vill förlora mina muskler så tänkte jag underhålla dom lite idag 🙂 Man måste hitta balansen som sagt ^^
1399614695364