Vårruset Bokat

Bokade precis min plats för årets Vårrus som äger rum i Stockholm den 26e & 27e maj, jag bokade för att gå den 26e och det kommer jag göra tillsammans med mamma och Lotta, det kommer bli så kul 😀 Förra året så deltog jag också, men efter lite omständigheter så fick jag gå loppet själv då mamma blev sjuk och ingen av mina vänner var tillgänglig eller ville följa med, det kändes lite ensamt att stå där utan någon att prata med, men med musiken i öronen så släppte det efter ett tag, det var ju ändå bara att promenera och njuta av vädret, rörelsen och att få göra något nytt 🙂 Denna gången hoppas jag att jag inte behöver gå själv om någon skulle bli sjuk ”peppar peppas, tar i trä”, för det kommer bli roligt att ha någon att dela upplevelsen med för det är häftigt att vara en del av det här loppet. Alla glada människor som vill träna tillsammans, skratta, njuta av vädret, sätta personbästan och göra något kul med varandra 🙂 Jag längtar redan tills jag får stå där i ett soligt, men inte alldeles för varmt väder, med min nummerlapp, träningsskorna knutna och ett glatt humör, tillsammans med min mamma och Lotta 🙂
vårruset