Frukost På Sängen

God morgon allihopa, är allt bra med er? 🙂 Jag mår riktigt bra och känner mig riktigt glad, idag är det nämligen min älsklings födelsedag så jag känner mig så glad då jag har fixat så mycket inför den här dagen 🙂 Så GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKLING, HIPP HIPP HURRAAAAA!!! <3 Jag hoppas du kommer gilla vad den här dagen kommer erbjuda ^^ Hans dag började med att jag smög ner till köket väldigt tidigt på morgonen, runt kl 5, för att börja fixa en god frukost till honom. Det blev en ”fransk äggröra” med grädde i, fil med musli och så en liten kladdkakstårta med grädde och jordgubbar. Några ljus att blåsa ut fick han också så det var kul, lite barnslig får man ändå vara, födelsedagar ska vara så ^^
Nu är både han och jag på jobbet, i detta tråkiga väder :/ så efter det så fortsätter vi med firandet, men med vad berättar jag inte, inte än i alla fall 😉
1399519993811