God Morgon

God morgon, god morgon, hur mår ni idag fina läsare? 🙂 Jag mår bara bra och är väldigt glad, känner mig dock väldigt trött då jag inte har fått all den sömn jag behöver. Jag tänker så mycket just nu, har mycket att planera och fixa så min hjärna går på högvarv så kanske inte så konstigt att jag får för lite sömn 😛 Annars är det toppen, ”mötet” igår med Lotta gick superbra och nu har vi mer kött på benen om vår idé, jag ska berätta om den lite senare så ni får hålla er lite till, men det är något som kommer bli väldigt kul 🙂 Juste, är det någon av er läsare som bloggar via wordpress som kan hjälpa mig förstå varför jag inte kan ladda ner en exportfil för att ha som backup vid uppdateringar? För det står bara ”webbsidan finns inte” och jag har ingen aning om varför det står så :/ Jag vågar inte heller uppdatera bloggen om det ska vara så, för jag vill inte riskera att förlora mitt innehåll :/ Vilka problem jag har haha, jag får sitta och klura på det under morgonen eller så får jag helt enkelt ta risken, man ska ju leva farligt haha 😉
1399442325749