Fun On Tuesdays

Det kommer bli riktigt kul nu när jag och Lotta har fått igång vår tradition 🙂 Vår tanke är att utveckla detta koncept till en eventidé där vi bjuder in flera att vara med, så att flera har möjlighet att komma ut för att göra saker, träffa nytt folk, umgås, skapa minnen, ha saker att skriva om i sina bloggar och bara ha en helt awesome tid 🙂 Vi gör det här för oss och för er som känner att ni kan behöva krydda er tillvaro med lite roliga aktiviteter och roliga tjejkvällar (det här eventet är bara för tjejer so far 🙂 ) Både jag och Lotta älskar ju att gå på event, vi gillar att träffa nytt folk, göra lite annorlunda saker, men framför allt så blir det kul att skriva om det i våra bloggar, man blir mer intressant i bloggvärlden då och man får mer go i sina inlägg 🙂 Men då majoriteten av alla events som finns bara är till för alla storbloggarna och alla som ”är något”, så skapar vi ett event för alla er som ”inte är något” och som inte är storbloggare. Det här är ett event för er så att ni kan träffa nytt folk, mingla, testa på nya saker och lyfta intresset i er blogg så att ni kan skriva om allt roligt ni har gjort och ska göra. Än så länge så är idén fortfarande i utvecklingsfasen men vi är redan i full gång med att spåna idéer och om någon av er läsare redan nu är sugna på att vara med så skriv en kommentar, för det här kommer bli så bra 😀
Här nedanför ser ni några bilder från igår. Så fort Lotta har skickat sin drös med bilder till mig så ska jag även lägga upp dom, vi fjantade ju som vanligt och tog en massa roliga bilder, men sånt är bara kul 😀
vapiano 1
vapiano 2

2 Comments

  1. Emilia…..hejsan….du måste ändra i texten på slutet av detta inlägg; dör till för…….och du är väl inte 22 år eller….???? Kul idé det där med tisdagarna! Gratta Alex…han heter så eller hur! Kram Kicki

    • Hej
      Ojdå, där gick det nog lite snabbt när jag skrev, man slinter så lätt med fingrarna på tangentbordet 🙂 Jo jag är 22 år vadådå? 🙂
      Han heter Alexander men kallas Alex ^^ jag ska hälsa, kram kram ^^