Jag Är För Envis

Vet ni, jag funderar faktiskt på att fortsätta utveckla min första idé även fast jag fick reda på att den redan fanns. För varför ska jag stoppas om den redan finns? Det finns väl alltid utrymme och möjlighet till förbättring, allt kan alltid bli bättre 🙂 Det är väl så många entreprenörer tänker, eller snarare alla – att utveckla och förbättra en produkt, idé eller ett problem som redan finns för då har man ändå kommit med något ”nytt” 🙂 Jag är för envis för att släppa taget om det, för jag tror, nej jag vet att min idé är så otroligt mycket bättre och jag vill göra det. Jag ska undersöka mer hur den andra personen har gjort för att se hur min idé är bättre 😉
Träningen under lunchen gick bra i alla fall, gick en snabb powerwalk i 30 minuter i ett högt tempo för att väga upp den korta promenadtiden, men bättre med 30 minuter än inget 🙂
1399378265669