Breakfast

God morgon 😀 Idag känner jag mig sådär glad…. ja ni vet, sådär riktigt glad 😀 Det är så härligt när man ständigt upptäcker att man har förändrats något enormt hela tiden, varje dag, varje sekund. Jag kan säga att jag är verkligen inte samma person som jag var för bara 1 år sedan. Det låter inte mycket och det låter inte länge men på denna korta tiden så har jag förändrats från en person till en annan. En person som var blyg, rädd för livet, ledsen, hade en negativ inställning, kände sig ensam och vilsen, men det är jag inte idag. Jag är raka motsatsen idag. Jag är inte blyg längre, jag vågar prata, jag tar för mig, jag njuter av livet och är så nyfiken av mig, jag vill testa på en massa, jag är nästan alltid glad, jag är positiv, jag är omringad av underbara människor och jag känner mig inte lika vilsen längre. Det är underbart att se hur man förändras, och jag älskar det. Tänk på det allihopa, bara för att du känner att allt är dåligt just nu eller att du inte trivs med hur du är för stunden, så tänk på att allt förändras under tiden bara du vill det, det är du som gör förändringen. So stay positive and everything will be okey!
1399363091106