Veckans Planer

Det blev kaos på jobbet, precis som jag trodde, måndagar brukar ha den effekten på folk som glömmer kort, men nu när systemet ligger nere så blev det strul med alla glömda kort, men det är sånt som händer 🙂 Men det var inte det jag skulle säga, utan jag börjar få seriösa damp på mitt hår, jag tvättade det igår och det är redan fettigt, hänger som äckligt sjögräs längs med huvudet, bläää…. Det är seriöst helt sjukt, väldigt jobbigt är det 🙁 Jag hoppas att mina Priorin tablett kommer hjälpa, jag är nog halvvägs genom den rekommenderande kuren för att se några resultat, så jag hoppas hoppas hoppas. Jag har liksom visualiserat fram bilder i huvudet att jag kommer ha fint, följsamt, glansigt och fylligare hår till sommaren så det är på tiden att tabletterna börjar verka.
Veckans planer då, jo det är det som står här nedanför 🙂 Det är mycket roligt som kommer hända så jag hoppas att vädret är med mig så att det blir så bra som möjligt, Yeeaheeey!! 🙂
Planerna är, Måndag – Jobba och sedan gå på en serviceskola med Adecco
Tisdag – Jobba och sedan möta upp Lotta för att inviga vår nya Fun On Tuesdays tradition.
Onsdag – Jobba och sedan hämta några paket från posten och även mitt pass.
Torsdag – Jobba och fira underbaraste älskling som fyller år <3 Fredag – Jobba och sedan se vad fredagen erbjuder.
Lördag – Se på quarnevalen i stan, se vad som mer händer.
Söndag – Kanske gå på Fitnessmässan/hälsomässan.

veckans planer