The Wolf Of Wall Street

Hej på er 🙂 Idag mår jag bättre, eller det går lite upp och ner då näsan kan börja rinna helt plötsligt och jag kan behöva nysa eller hosta för att rensa halsen, men trots det så känns det bättre. Skönt det, för den här veckan har mycket roligt att erbjuda, så kul 🙂 Så idag blir det lite planering och fix så att jag är helt redo för vad som ska hända i veckan, struktur och ordning är en bra fördel så att man har koll på allt som händer 🙂
Igår så kollade jag och älsklingen på The Wolf Of Wall Street, ja jag vet jag är lite efter när det kommer till kända och stora filmer, men jag har en konstig grej för mig där jag inte vill se filmer som har blivit så hypade eller fått bra kritik, det är som att jag får så höga förväntningar och inte vill bli besviken, haha 🙂 Konstigt jag vet, men filmen var bra även om den var väääldigt lång och sen att jag inte förstår så mycket om ekonomi och börssnacket, satt som ett frågetecken stora delar av filmen haha 🙂 Det intressanta med filmen var i alla fall att se vad girighet gör med människor, att alla pengar, förmögenheten, high on life och livsstilen gör att man inte vet när man ska sluta innan det börjar gå överstyr och istället övergår till sitt förfall. En bra film men det var en sån ”one hit wonder” film man bara vill se en gång, ni vet såna filmer som är bra men det räcker att se den en gång… jag har mina roliga resonemang ibland 🙂
Leonardo-DiCaprio-The-Wolf-of-Wall-Street-HD-Wallpaper