Nominera Mig :)

Blog-Awards-Blick-pa-taket
En minut av sitt liv är inte mycket, och det skulle vara guld värt om ni ville spendera en minut med att nominera mig till årets livsstilsblogg eller vilken kategori ni tycker jag passar i, i Veckorevyns Blogawards. Min blogg har vuxit så otroligt mycket de senaste månaderna och det är tack vare er, mina fina läsare, som jag har kunnat växa så mycket som jag har gjort. Utan er så hade jag fortfarande varit kvar i bloggtorkan och inte kännt motivationen och det roliga att uppdatera för er. Ni är mina vänner som jag delar med mig av mitt liv för och det är så roligt att veta om att det finns så många därute som är intresserade. Ni är så otroligt fina <3 Så gå gärna in HÄR och nominera mig inom den bloggkategori ni tycker jag är värd att vara i, puss och kram på er, ni är guld värda <3