Not So Happy Right Now

Min bror skickade precis några länkar till mig som innehöll tråkiga nyheter, ibland så möter man motgångar helt enkelt, att någon hinner före. Jag får bara ta mig i kragen, inse att det är sånt som händer och fortsätta se framåt, allt ordnar sig alltid för dom som kämpar och aldrig ger upp. Och jag tänker aldrig ge upp!
Pratade precis med mamma i telefon om det här och hon fick mig att inse att jag är duktig och uppfinningsrik som ändå kom på det, att jag var några steg efter var tråkigt, men jag hade ändå kommit på något bra som visar att jag ser lösningar. Så jag vet att det kommer ordna sig på ett eller annat sätt, men om jag ska vara ärlig så blev jag ledsen, lite smått nere faktikst, men det är något som lite chokladglass, clementiner, film och kramar från sin älskling kan ordna. Kram på er ^^
bild

2 Comments

    • Hej
      Det blev en motgång med en idé/uppfinning jag har jobbat på, något som jag trodde var helt nytt då jag aldrig har sett det förut, men tydligen så hade jag fel då den redan var gjord, så det kändes lite surt :/
      kram på dig^^