Mail

Fick ett intressant mail för en stund sedan, något som kommer bil roligt och bra för bloggen om det blir av, så jag hoppas att det går hela vägen. Det skulle verkligen bli ett lyft 🙂 men mer tänker jag inte säga riktigt än hihi 😉
Juste, idag är det ju Valborg, redan? 😛 Tiden går alldeles för fort men det känns så skönt att våren är här och det snart är dags för bara-ben säsongen, den väntar precis runt hörnet. Vad har ni för planer idag? Blir det en brasa, fest eller kanske både och? 🙂 Själv så är min valborg inte helt hundra än men det blir nog ett besök vid en brasa, det måste man ju se ^^ En brasa inviger ju våren, våren innebär nystart, nya tag och det passar perfekt för bloggen att få sig en nystart just vid denna tidpunkten. Jag har suttit och jobbat lite, planerat med bloggen under dagen, har kommit fram till en del saker och det går från klarhet till klarhet för varje tanke. Så kul att se framstegen 🙂 Det här kommer bli så bra och både ni och jag själv kommer uppskatta det 🙂
1398860649272