30e April

Phuu, powerwalken gick bra imorse, jag promenerade i ett snabbt tempo så att jag nästan ramlade av bandet då jag inte riktigt orkade hänga med i farten haha 🙂 Kände mig lite slö idag, det kan nog bero på förkylningen men jag känner mig ändå nöjd över min insats, huvudsaken är att man kämpar och inte ger upp 🙂 En dusch, insmörjning av Nivea In Shower Body Lotion (Det gör en så leeeeeen ^^), kladd med sminket, bränna sig lite på hårtorken och en proteinshake på det, fick avrunda min morgon idag 🙂 Dagens planer förutom jobbet är att spåna vidare på mina två (eller det blir kanske 3) idéer, den ena som är hemlig ^^, den andra Fun On Tuesdays (jag har fastnat för det namnet haha) grejen som jag ska göra med Lotta, vi ska starta upp det som ett event som kommer bil sååå kul 🙂 Sen så ska jag även spåna vidare på min andra idé med bloggen och dess utseende/upplägg osv. En effektiv dag ska det bli, kram på er ^^
1398843289552