Panasonic Lumix

Om det är något som jag inte är så bra på så är det att ta bilder, inte att jag är dålig på att ta just ett fotografi utan jag är mer dålig när det kommer till att ta bra, kvalitativa bilder, if ya know what I mean 😉 Jag tänker inte på inställningar, ljus, bla bla och vad det nu heter, jag bara startar kameran och tar kortet. Men för att få bra bilder så krävs det att man känner sin kamera, att man kommer den nära och låter fotot ta sin tid. Perfektion kommer genom väl utfört arbete, och hur väl man känner sina redskap. Jag har en Panasonic Lumix kamera som jag helt ärligt inte känner så väl, vilket är tråkigt då den helt klart har bra och användbara verktyg som jag tyvärr inte vet om än ^^ Jag och teknik = not a very good match haha> 🙂 Men för att ge bloggen det lyftet jag vill ha och som bloggen förtjänar så är bra bilder en måste, så jag sitter just nu och lär känna min kamera 🙂 Lite one on one så att säga, hoppas det går bra haha ^^
1398787855227
1398787935948
1398788010913