Need Your Help

Jag vill göra er, mina kära läsare, mer delaktiga i bloggen så att den blir så bra som möjligt. Att ni kommer med tips, idéer, hjälp osv, så att jag kan ge er det ni vill se/läsa om 🙂 Jag skriver den här bloggen för er, tjaa även för mig (självklart haha), så att ni kan ta del av tankar, aktiviteter osv, men jag vill ju att ni ska känna glädje och inspiration när ni klickar er in på den här sidan. Lite förändringar ska ske med bloggen som kommer få stora konsekvenser (på ett positivt sätt då haha 😀 ) bloggen ska bli mer intressant, bättre skriven, bättre och kvalitativa inlägg, bättre bilder och bli helt awesome helt enkelt. Men för att ta mig dit så behöver jag er hjälp, med ett av alla stegen. Vi börjar med min header, den och min design ska jag förändra först då det är det första man möts av. En bra design ger ett bra första intryck, sen kommer bilderna och sen texten, så designen är min prio ett just nu.
Så då är min fråga till er: Vad tycker ni skulle vara en bra header för min blogg? Vad skulle ni vilja se? Ska det vara en header med attityd, ska den vara söt, snäll, gullig, humoristisk, larvig, hård, tuff, träningsinspirerad, entreprenörsinspirerad? Ska den vara ljus eller mörk? Vad tycker ni skulle bli en bra header att representera min blogg? Skriv ner allt ni kan tänka på så tar jag med alla idéer till min fotograf Lotta, så får vi se vad vi kan skapa tillsammans 🙂
help