Byxdress

Jag är beroende av byxdressar. Jag äger ingen, men jag är beroende av dom, jag vill ha en. Men är man lång, så har man ett litet dilemma, eller det är ett stort dilemma. Man har två val att välja mellan, pest eller kolera, att ha en för stor byxdress som har en riktigt taskigt passform eller en byxdress som passar perfekt på kroppen men som blir för liten och skär då in i rumpan. Vad väljer man? Det tråkiga är att det inte finns ett mellanläge, det är antingen för stor eller skära in i rumpan som gäller, så himla trist och dåligt mot oss som är långa. Kan modeindustrin inse att det finns väldigt många (och då menar jag väldigt många) tjejer som är över 170 sträcket, som faktiskt också vill kunna klä sig snyggt med kläder som sitter perfekt och inte är antingen för stora eller för små. Det är faktiskt inte så svårt. Jag som trodde att modeindustrins ideal var långa tjejer som var smala, men dom gör kläder för korta tjejer som är smala…. Lite fel där eller? Alla tjejer kommer i alla olika former, storlekar och längder, det finns korta/smala, korta/tjocka, långa/smala och långa/tjocka, så därför bör ni skapa kläder utefter det. Alla har rätt att klä sig snyggt med kläder som sitter perfekt, alla har rätt att känna sig trygg i sina kläder och inte oroa sig över att byxorna ska åka upp i rumpan, eller att tröjan ska vara för kort. Alla har rätt att kunna klä sig i en byxdress, kort som lång, tjock som smal, det är en rättighet jag har som konsument och jag känner att jag har rätt att få klä mig snyggt oavsett storlek.
Bilder härifrån. 1. 2. 3. 4.
byxdress