Sin Mamma

Bollar lite tankar om min bloggidé med mamma, hon tycker att det låter som en jättebra och rolig idé som jag bara måste göra, så härligt att man har sin mammas stöd 🙂 Hon hjälper mig faktiskt väldigt mycket med bloggen, kommer med tips med saker att skriva om, säger åt mig att skriva kommentarer hit och dit, tänk på målgruppen, vad vill du läsa om osv osv, så det känns bra att ha henne där ^^ Hon är som min bloggcoach 😀
Jag kommer ihåg hur det var förut när jag var yngre (inte så mycket yngre än vad jag är nu), när jag skulle ut och shoppa. Jag tyckte det var jättejobbigt att shoppa med kompisar för jag kände att jag ”var i vägen”, att jag inte ville ta så mycket tid på mig i provrummet, eller att jag inte ville prova en massa kläder för att sedan visa hur besviken jag blev då allt satt dåligt, men så kände jag aldrig med mamma. Hon var den enda jag ville shoppa med, henne eller ingen. Så ville jag ha det. Det är ju något med sin mamma som ger en extra trygghet, hon förstår en, hon känner igen kvinnokänslorna, faserna man går igenom och vill alltid ens bästa, det är nog därför som tryggheten finns där. Sin mamma förstår, sin mamma finns där och sin mamma är en trygghet.
Love you <3
20140405_191220-690x388