It’s Friday Baby

Gooood morgon, It’s friday baby – happytimes, och löning på det också, gosh kan det bli en bättre fredag 😀 Idag så är planen förutom att jobba, att fortsätta sökandet efter entreprenörs/företags sidor och bloggar för att ta min idé vidare, sen så ska jag höra med Lotta om hon är sugen på att starta någon form av eventbyrå eller nått 🙂 Det tycker jag skulle vara sjukt kul att syssla med, både hon och jag älskar ju att gå på events och håller alltid ögonen öppna om det dyker upp något, oavsett om det är ett event om mat, shopping eller bilar, så varför skulle vi inte vilja ha möjligheten att planera ett eget? Det hade varit awesome, så jag hoppas hon är sugen på det, jag har i alla fall redan lite tankar om det så ska höra vad hon säger 😀 Sen så kommer det bli lite shopping efter jobbet (slösa upp lönen direkt, YEAH!) behöver nämligen lite nya träningskläder 🙂 Hur ser er dag ut? 🙂
1398403964427