Carry It With Style

Tänkte tipsa om lite snygga väskor att köpa inför våren, och vad passar bäst än att tipsa nu precis vid löning hihihi 😉 Nej, men jag har kollat runt lite på både datorväskor till min laptop men även vanliga vardagsväskor att köpa då jag vill ha något nytt, få lite variation. Då tänkte jag att jag lika gärna kan tipsa er också ^^
När det kommer till en datorväska så vill i alla fall jag inte ha en klassisk svart väska som känns så dyster, utan en väska som kanske har lite färg, är smidig och lätt att bära, och som även kanske kan användas till vardags. Snyggt ska det vara, och här tipsar jag om några som jag tycker om och skulle kunna köpa, i blandande prisklasser 🙂 Den jag gillar mest och den som jag funderar på är nummer 4, den röda som känns enkel i designen men ändå har det lilla extra, den skulle även passa utmärkt som vardagsväska. Två i ett kan man säga ^^
1. Svart väska // 2. Rosa väska // 3. Brun väska // 4. Röd väska // 5. Orange väska //
datorväskor
Nu till våren och sommaren så tycker jag det är fint med lite ljusare väskor, en svart färg är så klassiskt och så vanligt, även lite tråkigt om man som jag nästan bara satsar på svart. Det är ju enkelt och funkar till allt men nu har jag kollat efter väskor i ljusa färger för att liva upp väsksamlingen lite, och dom som jag hittade ser ni här nedanför. Mycket vitt men även en i en snygg blå färg som jag är väääldigt intresserad av, nummer 1. Funderar på om jag ska köpa den eller ej, vill först klämma på den lite i butik för att se hur den är in real life 🙂
1. Blå väska // 2. Vit väska // 3. Vit väska // 4. Beige väska //
vardagsväskor

One Comment