Planerar Lite

Det här kommer nog bli väldigt kul 🙂 Jag har suttit nästan hela dagen på jobbet och sökt runt på lite entreprenörs/företags sidor som kan stötta en i sin resa, jag har försökt hitta entreprenörsbloggar som jag gärna skulle vilja bjuda på fika i utbyte av lite tips och hjälp med hur man startar upp en verksamhet, vart man ska börja osv (men har tyvärr inte hittat någon än), för nu ska jag satsa på min idé 🙂 Jag har pratat med min fina vän Lotta om att påbörja en ny tradition om att ha en specifik dag varje vecka som vi ska ses, ha en Girlsday där vi hittar på allt mellan att gå på museum till att blåsa glas. Att alltid ha en dag bokad så man har något att se framemot, skapar minnen och får umgås 🙂 Jag funderar på något i stil med Fun On Tuesdays, det skulle vara så kul, om det är någon som vill joina så är det bara att hojta till, the more the merrier 🙂 Sen så tänker jag på bloggen, det gör jag väldigt mycket just nu, jag ska boka en tid med Lotta för att fotografera för bloggen, sen så är det något intressant innehåll jag sitter och spånar på, något ni säkert kommer uppskatta och gilla. Det tänker jag berätta om för er imorgon, för nu ska jag äta lite satsumas och börja på säsong 4 av Game Of Thrones, EXITING!! Det här kommer bli så bra så, längtar!
WIN_20140424_194020
WIN_20140424_194031