Det Kittlas

Haha är det någon mer än jag som börjar klia en massa på kroppen när dom tränar? 🙂 Jag vet inte om det beror på att man svettas, men det känns alltid som att det är något som kryper eller irriterar så att jag bara måste klia. Det liksom kittlas ungefär, som när ett hårstrå vidrör lite lätt i ansiktet, som man måste ta bort. Så känns det när jag tränar, så jag kliar alltid på mina armar, mitt ansikte och mitt hår, måste se ut som att jag får ryck hela tiden haha 😛
Men träningen gick bra, jag powerwalkade i ett snabbt tempo i 1 timme, kliade en massa på kroppen haha, och jag kände mig så jäkla duktig. Du är så awesome Emilia, vilken kämpe du är 😀 Jag tog en lite längre dusch än vanligt, jag kände att jag var värd det efter den snabba powerwalken och jag sitter nu på jobbet och hjälper dagens besökare 🙂 Hur har ni börjat er dag idag? 🙂
1398324975012