Bra Balans Mellan Styrka & Kondition

All done, träningspass numer dos har precis blivit avklarat and it feels so goooood! 🙂 Körde styrka denna gång, det kändes konstigt och ovant då det var så länge sen jag sist körde styrka, eller det känns som att det var länge sen i alla fall då jag kör så mycket kondition just nu. Båda delarna är väldigt viktiga för att få det bästa möjliga resultatet så jag måste se till att det inte blir för mycket/för lite av varken styrkan eller konditionen. En bra balans mellan båda måste det vara 🙂
Jag körde igenom hela kroppen lite lätt, glömde dock ryggen och brösten men jag har ju inte så mycket tid under lunchen så det fick bli lite lyft här och där för kroppen. Körde lite biceps, triceps och ben, som verkligen har blivit svaga haha 😛 Det märks att jag inte har kört ben på ett tag på grund av mitt knä, jag har blivit svagare och knät gör fortfarande ont när jag böjer på det 🙁 Måste köpa ett stöd för knäna så att det kanske trycker smärtan till sin rätta plats igen, påminn mig om det ^^
1398340005358