Samtal Om Vädret

Morsning, morsning 🙂 Brr så kallt det är ute på morgonen, det är något med morgonkyla som känns kallare mot kroppen än den andra kylan man känner under dagen (när det är höst/vinter, inte nu under våren). Ni vet när man är trött, man har vaknat för en liten stund sedan, man känner sig redan lite frusen i kroppen då man inte har börjat producera sin egna värme än och sen när man ska ge sig ut i den kyliga luften för att ta sig till jobbet, den kylan får håret på kroppen att resa på sig haha 😛 Tur att vädret blir varmare under dagen i alla fall, för nu är min vårjacka på för att stanna och jag tror även att våren är det så det är riktigt nice 😀
Juste nu när jag nämnde vädret, mamma tycker det är lite kul och uttjatat att jag skriver om vädret så ofta i bloggen, ”att idag är det soligt och varmt”,”brr varför kom snön igen, det var ju vååår” haha, men vadå, det är en perfekt konversationsstartare och alla vet att om man börjar prata om vädret så kommer samtalet att flyta på hur bra som helst 😉 Or am I wrong? haha 😉
1398231696727