Det Står Bara Stilla

Jag försöker verkligen, jag tänker, jag klurar, jag skissar och jag visualiserar men jag får inte fram något, vad är nästa steg? Jag vill så hemskt otroligt jättemycket göra min idé till verklighet för jag vet att den är grym, men jag har absolut ingen aning om vad mitt nästa steg ska vara. Det står bara stilla. Jag vågar inte heller berätta min idé för någon annan än mina nära och kära, i rädsla om att någon ska sno den och lyckas få ut den snabbare än jag. Det är min mardröm. Samtidigt som jag vill jobba på den så vet jag inte heller vart jag ska börja. Hur ska jag göra om jag inte vill, får eller vågar prata om idén med någon? Hur ska jag kunna be om hjälp? Jag vet att nyföretagarcentrum finns och att dom skriver på papper för att försäkra oss om att dom inte kommer sno idén, men det känns ändå inte tryggt, jag litar inte på det. Vad ska jag göra, jag står bara och trampar på samma ställe, jag vill så gärna ta några steg framåt men just nu så tvivlar jag bara på mig själv. Hur har ni som är entreprenörer och uppfinnare gjort? Dela med er av era erfarenheter och hjälp mig ta mig vidare.
Lägger upp några peppande citat som kanske kan få mig att tänka i positiva och kreativa banor igen…
success