Ny Shaker

God morgon 🙂 Då var långledigheten över och nu är det dags to get back to work och sina vanliga rutiner. Jag befinner mig i vanlig ordning på gymmet denna morgon då jag börjar sent idag, får dock se hur länge jag vill powerwalka då jag glömde min Ipod och mina hörlurar, och musiken som spelas här låter som 50-tal just nu haha 😛 Men vi får se, alltid skönt att röra på sig i alla fall ^^ Har en ny shaker också, kände att det var dags att slänga min gamla då korken hade gått av så nu har jag en ny, fräsch och hel shaker, nice 🙂
Btw: jag är fortfarande arg på både wordpress och mobilen då jag fortfarande inte kan ladda upp några bilder, jag förstår inte vad som har hänt 🙁 Jag kan bara ladda upp bilder om jag tar kortet direkt, så alla bilder jag tar och sparar i mitt galleri kan jag inte ladda upp om jag inte kopplar in telefonen i datorn. Det här suger…
1398142505099