Icke Godkända

Då var passet fixat, äääääntligen säger jag bara, det var verkligen på tiden haha 🙂 Sist jag hade ett giltigt pass var för…. tjaaa…. kanske 4 år sedan… ^^ Det säger väl mycket om hur mycket jag har rest de senaste åren, det vill säga ingenting om man inte räknar med Danmark (som jag inte gör då jag tycker att det är som att åka inom Sverige), så det ska bli härligt att få resa till hösten 🙂 Jag ska se om jag kan få in en weekend eller någon enkel dagsutflykt till något annat land innan dess för jag vill ju resa och upptäcka mer, det hör ju till livet, så jag ska lova mig själv att åka bort mer 🙂
Men hur tror ni mitt passfoto blev då? HA det tänker jag inte visa, för man ser alltid så ful ut 😉 Haha nejdå jag tycker bilden blev helt okej, men min namnteckning…. HAHAHA det ska vi inte ens prata om då den var riktigt dålig hahha! Men på tal om bilden så var det ändå lite tråkigt att dom inte ville acceptera något av dessa fyra fotografier som ni ser nedanför, jag tycker det hade varit så mycket roligare, det hade liksom livat upp stämningen när man visar passet i passkontrollerna, men icke sa nicke, dom blev icke godkända så det ä lite tråkigt. Vilket hade ni föredragit? Min favorit är helt klart den längst ner till höger, så hot 😉
icke godkänd