One Year

Ett år fyllt med glädje, lycka, fjärilar i magen, känslor, kärleksfulla blickar, kramar, trygghet, närhet, pussar, känna sig älskad och känna kärlek. Ett år som har varit det bästa i mitt liv, som har gett mig så otroligt mycket och som har gett mig en otroligt fin person i mitt liv. Det här året har gått fort, samtidigt som det har gått väldigt långsamt. Det känns som vi har varit tillsammans längre, men ändå så känns det som om det var igår då frågade om jag ville bli din flickvän. Oavsett tid så har det varit den bästa, du har förgyllt mitt liv och gör mig glad varje dag, varje timme, varje minut och varje sekund. Bara att ha dig nära får fjärilarna att flyga runt som galningar i magen, du får mig att känna mig trygg, och du får mig att må så bra. Du gör mig hel, jag älskar dig! <3
one year