God Morgon Lördag

God morgon lördag och god morgon allihopa 🙂 Hur är allt med er idag? 🙂 Med mig är det toppen, solen skiner, jag har sovit ut och jag mår allmänt bra. Ber om ursäkt att jag inte uppdaterade igår men jag var så arg på wordpress och min mobil på grund av att jag inte längre kunde ladda upp några bilder så jag bestämde mig för att skita i det igår helt enkelt. Men idag tänker jag ge det ett försök igen, bloggen ska ju inte behöva lida på grund avd lite motstånd frå tekniken. Igår så var jag i alla fall ute på stan med mamma, jag shoppade 3 stycken tröjor som jag ska visa er sen, 3 snygga fintoppar som fungerar både till vardags och fest 🙂 Efter det så mötte jag upp min älskling och åkte hem till mig där vi åt middag och mös. Vi ska sova här under påsken så det kommer bli trevligt.
Nej nu väntar lite frukost innan vi ser vad denna lördag kommer bjuda på, puss på er!
1397904797473