Fler Bilder

Vissa, eller snarare många männsikor, är så himla sura och oartiga mot andra människor. När jag var på väg in till Kista Galleria för en stund sedan så är jag lika snäll som alltid och håller upp dörren för personen som kommer bakom mig så att han/hon ska slippa få en smäll, då förväntar man sig ett tack (jag förväntar mig det i alla fall) för att det var artigt av mig att hålla upp dörren. Tror ni jag fick det? Nej, för den surgubben tittade bara på mig och såg sur ut, hade god lust att bara släppa dörren om han ska vara så otrevlig. Usch, vilka människor. Jag är i alla fall glad att jag vet vad artighet och vänlighet mot andra människor innebär.
Anywhooo, fick lite bilder från Lotta från vår biljardkväll i tisdags som jag tänkte dela med er 🙂 Jag tänkte försöka klippa, klistra och fantisera ihop en liten seriesnutt för er i helgen med hjälp av bilderna vi tog. Undrar hur det kommer bli haha so stay tuned! 🙂
image[3]
image[30]
image[32]
image[36]
image[37]
image[43]