Arg På WordPress

Jäkla piss wordpress säger jag bara, inget ska ju fungera på den skiten. Jag vet inte om det beror på att min mobil hade någon programuppdatering men nu kan jag inte längre ladda upp bilder på bloggen, varken via appen eller direkt via internet, jag kan inte heller skicka bilder till min mail som jag har gjort tidigare och hela wordpress och min mobil suger. Faan vad jag blir irriterad, att det ska vara så jäkla svårt att skriva några enkla blogginlägg, har kämpat i över 1 timme med att få upp ett inlägg med sin bild men det går faaan inte…… Gaaaaahhhh, nu blev jag grinig. Ni får helt enkelt nöja er med bara text framöver om jag inte lyckas fixa det här, eller om jag helt enkelt får koppla in mobilen/kameran direkt i datorn och föra över alla bilderna varenda gång, då kan ni få bilder, men annars inte. Happ… det var ju kul… skit wordpress, skit mobil…. Nu ska jag fortsätta kolla Gossip Girl, Gaahhhh!!