Nytt I Sminkväskan

Var inne i gallerian en sväng under lunchen för att fixa en liten suprise till min vän Lotta 😉 men jag fick även med mig något nytt mig själv, till min sminkväska. Jag köpte en inliner från Isadora, en ljus kajal/inliner som ska ljusa upp den undre vattenlinjen så att man ser piggare ut, och jag känner att jag behöver pigga upp min blick lite. Jag tycker jag ser så trött ut, då min vattenlinje är så röd så bidrar ju inte det direkt till att jag ser piggare ut så jag hoppas att denna inliner ska hjälpa. En Inliner ska även göra så att man får större ögon, så det blir en bra bonus det, jag gillar nämligen stora ögon ^^ I ett annat inlägg framöver tänkte jag även visa er hur min resterande sminkväska ser ut, så att ni kan få se vilka produkter jag använder när jag kladdar på allt i ansiktet 🙂
20140415_122532_Hagrid
20140415_122539_Hagrid