Nu Så Fungerar Det

Hej och god morgon fina läsare, hur står det till idag? 🙂 Har haft lite bloggproblem nu på morgonkvisten, wordpress ville nämligen inte släppa in mig till min sida, det stod typ error så jag fick lite smått panik, för jag vill ju skriva för er 🙂 Men nu fungerar det, som tur är, man märker verkligen hur man är lite beroende utav bloggen, att den alltid ska finnas där, och att man alltid ska kunna ha tillgång till sin adminsida för att uppdatera, fixa och dona. Kul! Jag ber även om ursäkt för en dålig uppdatering igår kväll, jag var ju på fotbollsmatch igår och satt där vid arenan för att uppdatera men min värdelösa wordpressapp vill ju aldrig lägga upp några inlägg så det gick tyvärr inte, helt meningslöst att ens försöka mobilblogga. Jag ska testa om det kanske fungerar om jag bloggar via internet i mobilen istället, att jag inte använder appen för det måste helt klart vara en bugg som förstör, och jag vill inte låta en bugg förstöra min uppdatering. Det testet gör jag lite senare idag, jag ska även berätta om matchen som var helt crazy, hoppas jag kan ladda upp ett litet filmklipp som jag tog igår så att ni kan få se hur det var, men först så ska jag äta min frukost 🙂 Ciao Ciao så länge!
20140415_074045_Greg