Veckans Planer

Sådär 😀 Då har jag gjort en liten ”Veckans Planer” lista för er, så kul att hålla på att pyssla 🙂 Det jag har skrivit upp är det som jag vet om, hur det kommer bli fram tills på torsdag, för sen under helgen så blir det påskfirande med familjen 🙂
Så det jag har framför mig är att gå på premiärmatchen ikväll där Hammarby möter Ängelholm, så tydligen ska vi (jag, min älskling och ett x antal tusen andra Hammarbyfans) promenera till Tele2Arena. Vilken upplevelse det kommer bli haha 🙂 Tänk er lilla jag, som inte är intresserad av fotboll, som såg sin första fotbollsmatch förra året, ska befinna mig i det här spektaklet. Det är ju alltid kul att uppleva något nytt 🙂 På tisdag så har jag ett födelsedagsfirande för min fina vän Lotta med lite biljard och mat, och en middag på onsdag med min älskling och hans syster. Sen så är ju påsken kommen och då blir det säkert att måla ägg, äta massa gott och leka påskkärringar 😀 Så skoj 😀
veckans planer

2 Comments

    • Hej
      Jadå det är helt okej att fråga det 🙂 Hmm, enligt min statestik så är det ca 70 stycken som läser bloggen och det tycker jag är väldigt kul 🙂