Ny Vecka

God morgon 🙂 Hur står det till med er, fina läsare? 🙂 Med mig är det bättre, tanden/tandköttet håller på att läka så det gör mindre ont för varje dag som går och svullnaden är på väg att lägga sig. Så sköööönt 🙂 Jag tror att användandet av mitt bakteriedödande munskölj har hjälpt mycket, även att borsta intensivt på det svullna området, trots att det gjorde så ont 🙁 Men det är bättre och det är jag så glad över 🙂
Ber om ursäkt för en dålig uppdatering under helgen, men jag kände att jag inte ville prata om min tandhälsa och det faktum att jag har varit energilös denna helg = inte mycket gjort. Så idag ska jag blogga som vanligt för er, det händer även mycket denna vecka så ni kommer få mycket intressant att ta del av ^^
Nej hörrni, det är måndag, det är morgon, jag börjar sent och jag befinner mig på gymmet och ska köra 1 timmes cardio 🙂 Bra start på dagen och en bra start på veckan, Nu Kör Vi!! 😀
wp-1397451867904