Ingen Frukostmacka

Vilken skön start jag fick på dagen, jag förstår inte varför jag har underskattat och hållit mig borta från morgonträningen förut, det är ju så härligt 🙂 Eller jo, jag gillade inte träningen förut, så det är där skillnaden ligger. Tänk vad positiv attityd och en vilja att aldrig ge upp kan förändra mycket 🙂 Jag blev dock lite grinig när jag skulle köpa lite frukost att ta med till jobbet. Jag upptäckte imorse att mina frukostmackor jag har på jobbet var slut så då tänkte jag smita in på ICA här i gallerian efter träningen och köpa med mig en macka, men ingenting fanns att köpa! Jag brukar köpa med en ciabatta från ICA ibland när jag inte har något på jobbet, antingen så äter jag den som den är eller så brer jag på smör och lägger på det pålägg som jag redan har på jobbet, men idag så hade dom ingenting. Jag blev lite smått grinig för jag var hungrig, lite trött efter träningen, lite stressad för att hinna till jobbet, så jag gick därifrån med en grinig attityd 🙁 Har bara fått i mig en banan och ett äpple till frukost, så där blev det ingen bra start på dagen.
20140414_084917