Not Much Sleep

Again. Det blev inte så mycket sömn denna natten heller, jag har sovit riktigt dåligt 3 dagar i rad nu så jag ser framemot att kunna få sova ut imorgon. Thank god it’s the weekend soon. Jag har kanske sovit i totalt 10 timmar under 3 dygn, inte så bra så jag känner mig så otroligt trött 🙁 Vill bara sova, och jag orkar inte jobba idag 🙁 Tur att jag slutar tidigt idag, av någon konstig anledning så går dagen fortare när jag har öppningstiden (det känns så i huvudet i alla fall) så det är skönt, då är dagen i princip slut snart då 😉
Hur är det med tanden då? Jo, jag borstar för fullt så att jag nästan gråter, använder mitt bakteriedödande munskölj morgon och kväll, och ser till att gurggla med vatten efter jag har ätit (för att rensa lite extra så att inget fastnar), men problemet har inte försvunnit. Man kan säga att det går upp och ner, som just nu så är det bara svullet och gör inte så ont, men sen om en stund så kan det både vara svullet och göra ont (hoppas jag inte jinxar det nu ^^). Så det är svårt att säga. Jag verkar även lite svullen nere vid käken så nu syns det även utåt :O Det syns inte så mycket som tur är, men det finns där ^^ Vaknade mitt i natten på grund av smärtan i tanden/tandköttet, så jag låg och vred mig ett tag för att hitta en behaglig position för tanden, sen så somnade jag igen. Men har inte sovit tillräckligt. Men men, what to do, det går nog över snart, annars så har jag en tandläkartid den 23/4, annars så får jag fixa en akuttid. Men det får tiden avgöra 🙂
20140411_075347_Bob